Preguem pel XXIV Capítol General.
Del 14 al 29 d'abril de 2018 té lloc a la comunitat de Peñagrande (Madrid, Espanya) el XXIV Capítol General de l'Institut de Germanes de la Sagrada Família d'Urgell.
Germanes i laics sentim-nos units en la pregària i demanem al Senyor pels fruits d'aquest Capítol.
Que la mare Janer beneeixi a cadascuna de les germanes capitulars i el Senyor els concedeixi el Do del seu Esperit.

MISSA D'ACCIÓ DE GRÀCIES PEL NOU GOVERN DE L'INSTITUT

Continuem compartint algunes notícies des del XXIV Capítol General de les Germanes de la Sagrada Família d'Urgell.

El dia 26 d'abril les germanes van compartir la celebració d'Acció de Gràcies a Déu pel nou Govern de l'Institut al Cerro de los Ángeles (Madrid). Van celebrar l'Eucaristia i van viure un dia fratern amb profunda alegria i senzillesa.

Continuem invocant l'assistència de l'Esperit Sant per les germanes capitulars.

El diumenge dia 29 serà la cloenda del Capítol.-VEURE TOTES LES FOTOS-NOU GOVERN GENERAL DE L'INSTITUT DE GERMANES DE LA SAGRADA FAMÍLIA D'URGELL:
* Laura Garione, Superiora General
* Conselleres:
  -  María Luisa Álvarez
  - Aida López Hernández
  - Victoria Bertrán
  - María Lourdes Romero
  - Verónica Mejía

Donem gràcies a Déu per les germanes que Ell ha triat per guiar i acompanyar a la família janeriana en el proper periode de govern.
SEGUIM PREGANT PEL TREBALL DEL CAPÍTOL GENERAL.
AGRAIM TAMBÉ A MARE IRMA BERETTA PER TOTS AQUESTS ANYS D'ENTREGA EN EL SERVEI DE GOVERN DE LA NOSTRA FAMÍLIA RELIGIOSA.
I ENS ARRIBEN MÉS NOTÍCIES DES DE MADRID:
Treballs capitolars  

El dia 22 les nostres germanes van finalitzar el treball de reflexió i revisió de les nostres Constitucions. I després d'un intens dia de treball van compartir un moment fratern amb una festa de les cultures inclosa…

Donem gràcies a Déu per aquesta experiència de comunió!El dia 20 les nostres germanes van iniciar el treball de reflexió i revisió de les nostres Constitucions.

Continuem demanant per elles el Do de l'Esperit Sant.
Les nostres germanes continuen treballant el Document Capitular: Líneas fuerza, prioridades y acciones durant el dia 19... i a més recuperen també una mica d'energíes!Dimecres dia 18 es va continuar treballant amb el Document Capitular: Líneas fuerza, prioridades y acciones que orientaran la vida i missió de la Família Janeriana en els propers anys…

Un temps de discerniment, reflexió i oració viscut en fraternitat. Continuem demanant el do de l'Esperit Sant.Compartim algunes imatges del treball capitular d'aquests dies 16 i 17...

Avui es va iniciar el treball amb el document capitular, que es fruit de tot el que es va reflexionar, treballar i compartir en cada comunitat i Capítols Provincials.

Juntes volem mirar la nostra realitat i discernir els camins pels quals el Senyor ens demana caminar avui, sent fidels al carisma de la nostra Beata Anna Maria Janer.

I seguim pregant pel Capítol, perquè les nostres germanes siguin dócils a l'acció de l'Esperit Sant.MÉS NOTÍCIES DES DEL CAPÍTOL:
Recés de les germanes capitulars  

El dia 15 d'abril, les germanes capitulars van viure, acompanyades per la gna. Rosa Ruiz, missionera claretiana, un dia de recés disposant-se pels dies següents del Capítol General. Va ser un dia de silenci, oració i reflexió, temps de gracia en abundància viscuda en comunió.
Como part del recés van viure dos moments significatius amb un profund sentit a la llum dels temes de la pregària.
“Brindemos por la Vida Nueva que nos regala el Vino Nuevo”Fent conscient que és Déu qui ens regala aquest Vi Nou, les germanes van compartir els seus desitjos per aquest Capítol i per la vida de la Congregació en aquest brindis de fraternitat, al voltant de la Taula del Senyor.

“Que la luz que hay en ti no se convierta en oscuridad”
Les germanes van acabar aquest temps de recés amb el signe de la llum, proposant-se triar la llum, mantenir sempre encesa la llàntia rebuda de Déu, la llàntia de la Mare Anna Maria.
Continuem pregant, com a família, per aquest temps de gracia que estem vivint.
NOTÍCIES DES DE MADRID:
Celebració d'inici del XXIV Capítol General  

El matí del 14 d'abril es va donar inici al XXIV Capítol General a Madrid.

Les germanes capitulars es van reunir, acompanyades per germanes de les comunitats de Palomeras i Peñagrande, en una profunda i sentida celebració, fent memória de la vida de la nostra mare, una vida lliurada fins la donació total de sí mateixa, vam demanar a l'Esperit que ens ompli de l'audàcia d'Anna Maria per seguir caminant com a família religiosa.

Els signes de la creu de Talarn i la llàntia encesa van presidir aquesta celebració on tota la família janeriana es va fer present fent la crida a la germanes capitulars a ESCOLTAR, DISCERNIR I VIURE el que Déu vol per a nosaltres, janerians, en aquest temps históric i congregacional.

Les germanes grans de la comunitat van donar la benedicció a les germanes capitulars, un emotiu signe i gest de comunió en aquest camí que s'inicia.

Seguim pregant i demanant al Senyor que sigui un temps de gracia per la nostra família janerana, que escoltem les seves crides i ens renovem en l'entusiasme missioner per donar resposta allà on Ell ens enviï.

Des de la tarda del dia 13 fins demà a la nit (dia 14) les germanes capitulars tindràn un temps de reflexió, oració i discerniment amb la il·luminació de la germana Rosa Ruiz, missionera claretiana. Continuem acompanyant-les amb la nostra oració.-Veure totes les fotos-