Monogràfic especial a La Vanguardia

Millors centres educatius de Catalunya
 

INTENCIÓ CONGREGACIONALINTENCIÓ DE PREGÀRIA DEL PAPA

 "ARRISCA'T. SURT. COMPARTEIX"
Des del col·legi "Mare Janer" de Santa Coloma (Andorra) ens expliquen com van presentar el lema pastoral als seus alumnes.

Amb nous somnis i molta il·lusió vam començar el nou curs!
Amb els alumnes hem treballat el lema proposat per la Província; aquest any estem convidats a arriscar-nos i sortir de nosaltres mateixos, sortir de tot allò que ens és conegut i compartir amb els altres tot el que de bo portem dins del nostre cor.

TROBADA PER AVALUAR EL CASAL SOLIDARI
Dissabte 17 de setembre de 2016, de 10h a 13h, es van reunir a l'escola d'Avinyó les monitores i part del grup de premonitors que van col·laborar i treballar en equip per portar a terme el casal solidari d'estiu a Cervera. A la reunió es van trobar un grup de premonitors procedents de les escoles de Sabadell i Viladecans així com les monitores responsables procedents de les escoles de Lleida, Sabadell, Viladecans i Avinyó.
La finalitat d'aquesta trobada va ser, principalment, avaluar la experiència del casal, des de diferents àmbits d'actuació i, en per altra banda, motivar els joves per continuar portant a terme més trobades que els ajudin en la seva formació com a futurs monitors/es i també a l'hora de preparar el casal solidari del proper estiu.

PASTORAL PROVINCIA ANA MARIA JANER SFU de Slidely Gallery by Slidely Photo Gallery


RENOVACIÓ DE VOTS DE LES NOSTRES GERMANES ROSAURA I REINA MARÍA
Dimarts 13 de setembre de 2016, a la parròquia de Sant Feliu de Sabadell, i dins de la celebració de l'eucaristia de 20h del vespre, les nostres germanes Rosaura Morales i Reina María Guzmán van renovar els seus vots com a Germanes de la Sagrada Família d'Urgell. A la celebració, que va ser presidida per Mn. Francesc J. Catarineu Vilageliu, van assistir-hi germanes de la comunitat de la casa de formació, de la comunitat de la residència de Matadepera així com un grup d'alumnes de Batxillerat de l'escola que també van voler compartir amb elles aquesta celebració. Tot viscut en un ambient d'alegria, de fraternitat i d'acció de gràcies al Senyor.

Renovación Rosaura y Reina María by Slidely Slideshow

VISITA GUIADA AL COL·LEGI "SAGRADA FAMÍLIA" DE CERVERA


"UNA TROBADA DE RECORDS"


Dimarts 16 d'agosts un grup d’antigues alumnes varen visitar el Col·legi “Sagrada Família” de Cervera, en companyia de familiars i coneguts. La trobada, organitzada per na Carme Bonet que va treballar al col·legi com a mestra durant molts anys i ens té en gran estima, va comptar amb la col·laboració de Ramón Razquin i es va fer una visita als espais de la casa tot recordant el temps en què havia estat una escola i una segona casa per a les alumnes.

El Sr. Razquin va fer una xerrada en la qual va explicar els orígens de l’edifici com a Casa del Marqués de Sabater i les activitats que s’hi van dur a terme entre els segles XVII i XVIII. A més, es va fer referència als primers anys del col·legi tot ressaltant la figura de la Beata Anna Maria Janer.

Es va viure un ambient festiu i fraternal, en què algunes religioses de la comunitat varen poder compartir una estona amb les antigues estudiants. Gràcies per la vostra assistència i per haver compartit els vostres records!


Com a colofó, s’està organitzant una exposició de fotos i estris propis del col·legi el dia 15 de setembre de 2016 a l’Església de la “Mare de Déu de l’Incendi”. Hi esteu tots i totes convidats i convidades!!


VÍDEO - RESUM DEL CASAL SOLIDARI

(Per veure el vídeo cliqueu sobre la imatge)

Ja el tenim aquí!!
Compartim amb tots vosaltres el vídeo-resum amb imatges úniques i molt significatives del casal solidari que s'ha portat a terme aquest estiu a Cervera, de l'11 al 29 de juliol.
Esperem que us agradi!!

ARRENCA EL NOSTRE CASAL SOLIDARI 2016!!

 PER TERCER ANY CONSECUTIU JA HA COMENCAT A CERVERA EL NOSTRE CASAL SOLIDARI. AQUEST ANY UN NOMBROS GRUP DE NENS I NENES, UNS 76 ENTRE ELS 3 I ELS 10 ANYS, ACOMPANYATS PER UN GRUP DE RELIGIOSES, MONITORS I PREMONITORS ALUMNES PROCEDENTS DE LES NOSTRES ESCOLES DE SABADELL, VILADECANS I LLEIDA (ESTUDIANTS DE 3r i 4t D'ESO) S'EMBARQUEN EN UNA NOVA AVENTURA: TROBAR A UNS QUANTS ROBOTS UNA MICA ALOCATS PERÒ DIVERTITS QUE S'HAN PERDUT PER LA CIUTAT. PER FER-HO TINDRAN 3 SETMANES (DE L'11 AL 29 DE JULIOL) INTENSES PER DESCOBRIR I APRENDRE UN MUNT DE COSES NOVES TOTS JUNTS.

QUÈ COMENCI L'AVENTURA!

 Ja tenim fotos de la primera setmana del casal... Mireu-les!!


EL NOSTRE GRUP D'AVENTURERS


 I en la segona setmana...
Mireu què bé que s'ho han passat avui, divendres dia 22, en la seva sortida per Barcelona!

Soler i Rovirosa 4, 3r-3a; 08018, BARCELONA - Tel. 93 231 19 65