INTENCIÓ DE PREGÀRIA CONGREGACIONALINTENCIÓ DE PREGÀRIA DEL PAPA

 


PALABRAS DE AGRADECIMIENTO DE NUESTRA HERMANA ANA MORA Y SU FAMILIA

Queridas hermanas:

mi familia y yo os agradecemos vuestra oración y los gestos de fraternidad y cercanía que habéis tenido ante el fallecimiento de mi padre. Él ya goza con el Señor que le ha recompensado por tanto bien que ha hecho a lo largo de su vida.

 

Un saludo a todas,

Ana Mora


TROBADA D'ANIMADORS D'INICIACIÓ A LA PREGÀRIA D'INFANTS I ADOLESCENTS
Divendres 18 de novembre de 2016 al col·legi de Avinyó es van reunier un grup de professors procedents de totes les escoles d'Espanya i d'Andorra perquè els unía una mateixa inquietud, una mateixa missió... Aquesta vegada no es van reunir per tractar temes relacionats amb l'educació; a tots els convocava el fet que entre mans porten la missió de guiar els seus alumnes en el procés d'iniciació i acompanyament en la pregària. Per uns quants aquest camí com acompanyants ja els ha fet recòrrer molts quilòmetres des de el van començar; altres, en canvi, s'estan estrenant i recentment comencen a caminar-hi. Tot i així el desig de poder acompanyar els nens i adolescents en aquest camí de trobada amb Jesús, de compartir les seves experiències i poder enriquir-se amb les dels altres va ser mutu i l'ambient que es va viure entre tots va deixar veure una veritable unitat al voltant d'un mateix projecte.
La jornada va donar per a molt i quan es va acabar les sensacions i vivències que tots se'n van emportat van ser molt positives.

GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ I COL·LABORACIÓ! MOLTS ÀNIMS I ENDAVANT!
 

Encuentro Iniciación a la oración niños y jóvenes by Slidely Photo GalleryAMB ALEGRIA COMPARTIM LA CRÒNICA I IMATGES DE LA RENOVACIÓ DE VOTS DE LA NOSTRA GERMANA MARCELA CORNEJO

(Const. 11)

El dia 15 de novembre de 2016 ens vam reunir a la capella de la Residència “Madre Janer” (Cervera) per acompanyar a la nostra germana Marcela que va fer la renovació dels seus vots.

Va presidir l’Eucaristia Mn. Miquel Venque.

Dia d’acció de gràcies per la renovació de la nostra germana que es va sentir molt contenta de poder fer-la en un lloc tan significatiu per la nostra Congregació: “La casa de Caritat” perquè ha sigut un espai on va ser-hi la nostra estimada Mare Janer, vivint en plenitud la misericòrdia: “Cuide bien a esas Hermanas y a los pobres, que Dios está en cada uno de ellos” (EMJ 55).

Ens van acompanyar en la celebració germanes de la comunitat de Rubí, de la Residència Sagrada Família (Cervera), Antonio Pujol i les germanes de la comunitat les quals ens van acollir amb molta estimació. Al acabar la celebració ens vam traslladar a la comunitat del Col·legi i vam saludar a les germanes que no van poder assistir a l’Eucaristia.

Un dia de molta fraternitat i de renovar totes el do de la vocació que el Senyor, al cridar-nos, ens fa germanes i ens congrega perquè, en el seu nom i amb el Carisma de la nostra Mare anunciem les meravelles del seu amor.

Que Déu beneeixi a la nostra germana Marcela i que la Sagrada Família l’enforteixi en la seva entrega de cada dia.
TROBADA DELS MONITORS AMJ 2016
El cap de setmana de l'11 al 13 de novembre va tenir lloc a la comunitat de Peñagrande (Madrid) la trobada de Monitors AMJ 2016. Van participar-hi un bon grup de 23 monitors procedents de les escoles de Madrid, Viladecans, Sevilla i Utrera. A tots els convocava una mateixa invitació: "Ser misericordiosos com el Pare" i, a la vegada, tots venien amb les mateixes ganes de retrobar-se amb els seus amics fets en les altres trobades anteriors, passar-s'ho bé i sobre tot compartir i enriquir-se mutuament.
Però no us donarem més detalls de la trobada... Millor mireu aquest vídeo-resum amb les millors instantànies i jutgeu per vosaltres mateixos si no va ser un cap de setmana inovlidable per tothom.

Gràcies a tots per fer d'aquest cap de setmana una trobada AMJ increïble!
Ànims monitors AMJ i endavant.REUNIÓ DELS REPRESENTANTS DE LA TITULARITAT I DIRECTORS DELS CENTRES EDUCATIUS D'ESPANYA I ANDORRA 

El passat divendres 11 de novembre de 2016 va tenir lloc a Madrid la primera reunió del curs amb els Representants de la titularitat i directors dels centres educatius. Va ser el moment de donar la benvinguda a aquelles persones que s’han incorporat a la direcció o titularitat d’algun dels nostres centres així com la integració definitiva del col·legi Sant Ermengol en el treball en xarxa dels centres Sagrada Família d’Urgell.

El treball principal de la reunió va consistir en l’avaluació i propostes per la preparació del Capítol provincial i general. També es van abordar temes relacionats amb el Projecte Educatiu Institucional, la Campanya de Solidaritat o els Projectes pastorals de la Província Anna Maria Janer.

CONVIVÈNCIA A LA SEU D'URGELL DEL PERSONAL DOCENT I D'ADMINISTRACIÓ I SERVEIS DEL COL·LEGI SANT ERMENGOL
A les 10 del matí del passat dissabte 12 de novembre començava, amb un bon esmorzar, la jornada de convivència de l’equip docent, d’administració i serveis del col·legi. La residència “Sagrada Família” de la Seu d’Urgell va ser el lloc escollit per celebrar la trobada, en la que també van participar alguns familiars dels treballadors del centre.
El testimoni i les paraules d’algunes germanes de l’Institut, com la germana M.Tomasa o la Visitació, van servir per descobrir els orígens de la Congregació així com també, la historia i la vida de la seva fundadora, Anna Maria Janer.
Les activitats organitzades per l’equip de Pastoral del col·legi, van ajudar també a conèixer i aprofundir en el lema d’aquest curs “Arrisca’t. Surt. Comparteix.”

Aquí teniu alguns dels moments més significatius de la jornada.


Comença la jornada de convivències a la Seu del personal del col·legi i les seves famílies. Anna Villas dóna la benvinguda als participants.


La germana M.Tomasa explica els orígens de la Institució
de les Germanes de la Sagrada Família d'Urgell i la seva fundadora, Anna Maria Janer.


Iniciem les activitats d'aquesta jornada de convivència a la residència de la Seu de les Germanes de la Sagrada Família d'Urgell. Preparats???


És hora de dinar. Bon profit a tots!


Instantànies de la Residència de les Germanes de la Sagrada Família d'Urgell a la Seu d'Urgell.

La celebració de l'eucaristia posa punt i final a la jornada de convivència del personal docent, administració i serveis
del col·legi.


-PRESENTACIÓ DE LA FIGURA D'ANNA MARIA JANER ALS ALUMNES D'INFANTIL-
 "Qui era Anna Maria Janer?"
 
La “germana Àngels” no es va voler perdre el divendres 14 d’octubre, la festa de presentació de la figura d’Anna Maria Janer als més petits de la casa.La seva visita va servir per conèixer de primera mà la tasca educativa de les Germanes de la Sagrada Família d’Urgell i el carisma de la seva fundadora, Anna Maria Janer Anglarill. A més, la lectura d’un conte per part de la Cristina i l’Eva, mestres i exalumnes de les escoles @SafaUrgell, va ajudar als alumnes a descobrir la seva vida.Al finalitzar, la “germana Àngels” va regalar als infants i les seves mestres un quadre amb el dibuix d’Anna Maria Janer. En agraïment, tots els nens van cantar i ballar perquè marxés amb un somriure gegant!“CLOENDA DELS ACTES DE CELEBRACIÓ DEL 50è ANIVERSARI DEL COL·LEGI”
 
Coincidint amb la data exacta de l’obertura del l’escola, el 3 d’octubre de 1966, el Centre de Congressos d’Andorra la Vella va acollir dilluns 4 d’octubre a la tarda l’acte de cloenda del programa d’activitats del cinquantè aniversari del col·legi.La celebració va comptar amb la participació del President i Vicepresident del patronat rector, l'Arquebisbe d’Urgell Joan-Enric Vives i el Ministre d’Educació i Ensenyament Superior Eric Jover, l'Ambaixador d'Espanya Manuel Montobbio, i la germana Montserrat Farré, Superiora Provincial de les Germanes de la Sagrada Família d'Urgell. També van assistir-hi nombroses autoritats del país, representants dels altres sistemes educatius d’Andorra, així com també els docents i treballadors del centre.D’aquesta manera es va posar punt i final a un any ple d’activitats que han servit per commemorar el mig segle de vida del col·legi.Ressó de la notícia als mitans de comunicació d'Andorra.

Soler i Rovirosa 4, 3r-3a; 08018, BARCELONA - Tel. 93 231 19 65