CASAL SOLIDARI 2017:
ARRIBA EL MOMENT D'ARRIAR LES VELES DEL VAIXELL:
"L'Aventura Pirata d'aquest estiu ha arribat al final..."

Després de dues setmanes intenses plenes d'activitats, el Casal Solidari de Cervera 2017 va posar el seu punt i final el passat dia 21 de juliol. Dues setmanes inoblidables per a tothom: monitors, nens, voluntaris, germanes de la comunitat... Dues setmanes plenes de bons moments, de rialles, de aprenentatges, de reflexió, d'alegria, etc. Una Aventura Pirata pels mars de la Segarra que no hauria estat possible sense la generositat i la col·laboració de tantes persones que, de diferent manera, van posar el seu granet de sorra per aquesta causa. GRÀCIES a tots vosaltres un any més, el quart ja, els nostres nens de Cervera, han gaudit d'uns dies d'estiu diferents.
Ara les veles del vaixell ja s'han arriat i aquest està ancorat al port a l'espera d'una nova aventura que li porti a solcar nous mars, però per això s'haurà d'esperar fins el proper estiu. No obstant això, i perquè pogueu veure tot el que han pogut gaudir cadascun d'aquests infants i els seus monitors, us deixem amb el vídeo resume que es va elaborar i que van poder veure totes les famílies que van participar de la festa que es va fer l'últim dia del Casal. Esperem que us agradi!
CASAL SOLIDARI 2017:
ELS NOSTRES PIRATES, MARINERS, CONTRAMESTRES... FAN LA SEVA PRIMERA EXPEDICIÓ DINS D'AQUESTA GRAN AVENTURA:
"Sortida a Oliola-Ponts"  
Després d'una setmana de navegació pels mars de la Segarra, els nostres aventurers han fet la seva primera expedició: divendres 14 de juliol van visitar Oliola on es van trobar i van conèixer un nombròs grup d'alumnes de Primària i d'ESO del col·legi "Sagrada Família" de Sabadell que estan participant de les Colònies Esportives d'estiu. Tots plegats van poder gaudir d'un matí lúdic i aquátic, ple de diversió, on no van faltar les rialles i les ganes de pasar-ho bé.
Després, per agafar forçes i dinar, els nostres aventurers van anar a Ponts, on van continuar gaudint del meravellós dia que els hi va acompanyar i així posar punt i finar a aquesta jornada.

Casal Cervera 2017: excursión a Oliola-Ponts by Slidely Photo Gallery
CASAL SOLIDARI 2017:
"L'AVENTURA PIRATA A CERVERA JA HA COMENÇAT!!"
Després de uns quants mesos preparant la que seria una de les majors i més apassionants aventures que mai s'han viscut a Cervera... Després de tenir-ho tot a punt per emprendre el que serà el millor i més entretingut i devertit dels viatges, en companyia d'un grup de pirates peculiars, però dels qui es podrà aprendre molt... Amb les motxilles de la il·lusió i de l'emoció ben plenes i, per contra, la de l'avorriment oblidada a casa, els nostres nens de Cervera ja han començat, per quart any consecutiu, el Casal Solidari 2017, a Cervera.
Aquest any s'endinsaran en el fantàstic món dels pirates i viuran, juntament amb ells, la seva particular "Aventura pirata". Aprendran valors a la vegada que es divertiran i jugaran deixant lliure la seva imaginació i el seu esperit de nens. Dues setmanes intenses que ja han començat, el dia 10 de juliol, i que culminaran el dia 21 amb una festa pirata per a totes les famílies dels nens.
Amb les àncores ja elevades i les veles hissades... vent en popa mariners! Que un mar d'aventures us estan esperant.

...


PRIMER CAPÍTOL PROVINCIAL DE LA PROVÍNCIA ANNA MARIA JANER

Dilluns 3 de juliol de 2017 va tenir lloc a Madrid (comunitat de Peñagrande) fins el dia 7, el Capítol Provincial de la Província "Anna Maria Janer". Un capítol que va servir per reflexionar, treballar i preparar-ser per al proper XXIV Capítol General de la nostra Congregació.

Com a família janeriana, unim-nos en la pregària per les nostres germanes capitulars i demanem el Senyor que ens obrim més a l'acció de l'Esperit i en comunió sapiguem buscar i trobar el que a Déu més li agrada per al nostre estimat Institut.

Beata Anna Maria Janer, pregueu per nosaltres.