Des de la nostra escola de Lleida...
 DONEM GRÀCIES A DÉU PER LA CONFIRMACIÓ D'UN GRUP D'ALUMNES!

El passat 6 de maig de 2018, 15 alumnes del nostre Col·legi Sagrada Família de Lleida, després de 2 anys de preparació, van rebre el Sagrament de la Confirmació de mans del Senyor Bisbe Salvador Giménez, a la Parròquia Mare de Déu del Carme.


Va ser una celebració molt entranyable, plena de alegria. Als nois se’ls veia molt feliços i els qui els acompanyàvem també ho estàvem. Aquesta joia de celebració la vam començar a experimentar des del dimecres de la mateixa setmana, quan tot el grup va anar al supermercat per tal de comprar aliments per oferir en la eucaristia i amb la finalitat de donar-los als germans més necessitats; després, el divendres, al col·legi van rebre el sagrament de la Reconciliació, i cap al vespre del mateix dia, van anar cap al Palau Episcopal per tal de trobar-se amb el Senyor Bisbe i compartir amb ell l’experiència de preparació al Sagrament.

En la celebració de la Confirmació van estar presents un gran nombre de persones que ens acompanyaven: les germanes de la comunitat, gent de la parròquia, famílies i amics dels nois,  els padrins, la coral de la parròquia, l’Equip directiu del col·legi, alguns  professors i dos frares Franciscans.


Al finalitzar la Celebració eucarística, en un ambient festiu, vam compartir els aliments en el saló parroquial.

Sens dubte que per a Jordi Alcalà, Lluís Bonilla, Josep Màsich, Pere Verdú, Roselis Santos, Walter Azon, Albert Cornellà, Roger Garrido, Adrià Ibarz, Alba Paris, Aida Pifarré, Pol Trinidade, Marc Cervera, Laia Ojeda i Álvaro Pérez, aquest dia serà inoblidable.


Els que caminem al seu costat, en l’àmbit de la fe, preguem per ells i les seves famílies  per tal que el procés en la fe, que fins ara han viscut, continuï durant tota la vida.

Lleida: Confirmación alumnos colegio by Slidely Slideshow
REUNIÓ DE TITULARS DELS CENTRES EDUCATIUS SAFA URGELL
El passat divendres 4 de maig de 2018 es va celebrar al Clot la reunió dels representants de la titularitat dels centres educatius Sagrada Família d'Urgell d'Espanya i Andorra.
Va ser una jornada de treball intensa i viscuda en un ambient distès on a part de desenvolupar l'ordre del dia programat tots junts, també amb l'Equip de Gestió, van brindar amb alegria donant gràcies a Déu per l'elecció del nostre nou Govern General i compartint els bons desitjos davant la nova etapa que comença per la nostra família religiosa.


 


Des del col·legi d'Utrera (Sevilla)...
 COM ES TREBALLA EL TEMA DE LA COMUNICACIÓ
DES DE LA CLASSE DE RELIGIÓ

El segon cicle de l'ESO a l'assignatura de Religió Católica està treballant la comunicació amb Déu, la relació amb el trascendet. Així, d'aquesta manera, els alumnes de 4t d'ESO van treballar i reflexionar sobre la importància de l'oració del Pare Nostre a través de la última publicació del Papa Francesc. Com a resultat han elaborat un vídeo amb el qual ens inviten a pregar a tothom des del cor i coneixent cadascuna de les peticions que es fan en ell.
A més, estan sortint al carrer per explicar i fer arribar a la ciutadanía les conclusions d'aquesta reflexió amb la col·laboració de Romana Editorial, qui ha facilitat exemplars de la revista "Il Mio Papa".I aquí teniu el vídeo que han elaborat els alumnes.


Des del col·legi de Sabadell...
  LLIBRES SOLIDÀRIS PER SANT JORDI
El passat divendres 13 d’abril, alumnes i professors de l’escola de Sabadell van traslladar a la llibreria "La Llar del Llibre" de la ciutat tots els llibres i contes que les famílies van aportar durant la recollida solidària que es va fer a l'escola durant uns quants dies.
Aquests llibres aniran destinats al Rebost Solidari de Sabadell i s’afegiran, pels volts de Sant Jordi, a les cistelles de menjar que es reparteixen a les famílies de la ciutat que ho necessiten.
Aquesta és una iniciativa on el centre hi participa per segon any consecutiu i en la qual han aconseguit reunir un total de 1350 llibres entre tots els alumnes de l'escola!

Sabadell: recogida libros solidarios Sant Jordi by


Des de La Seu d'Urgell...
 LES COMUNITATS DE SANTA COLOMA I DE LA SEU ES REUNEIXEN
PER CELEBRAR DILLUNS DE PASQUA

Seo de Urgell: celebración Lunes de Pascua by Slidely SlideshowAmb clima de festa i germanor, les dues comunitats del Pirineu, el Dilluns de Pasqua vam celebrar l’Eucaristia de renovació del Vots, en la capella de la Mare Janer presidida per Mn. Manuel Pal, capellà de la comunitat, i Mn. Josep Maria Soler, retirat al Seminari i que havia estat molts anys capellà de la comunitat de Santa Coloma (Andorra).

Un clima ple de pau i serenor, encara que adolorit per la doble pèrdua de les germanes de la nostra Gna. Pilar Balasch absent per aquest motiu.

Ens van acompanyar en aquesta Eucaristia pasqual en la que vam renovar els Vots de Pobresa, Castedat i Obediència, les dues Verges Consagrades: Cristina Ribot i Anahí B., també algunes persones que en aquets dies de Setmana Santa han estat com a residents a casa nostra.

A la homilia, Mn. Manuel Pal, comentant l’Evangeli, va ressaltar la figura important de les dones com a missatgeres de la Resurrecció del Senyor, testimonis i apòstols valents i agosarats.

Vam concloure aquesta festa amb un bon dinar tots plegats, ple de pau i harmonia, on no va mancar ni la “MONA” ni el cava i on les cuineres van posar-hi tot l’esmerç de bon sabor i guarniment. I tot això perquè Crist ha Ressuscitat i ha vençut la mort. Al·leluia!!! I ens convida a tots nosaltres a ser els testimonis i missatgers.

Des del col·legi Sant Ermengol (Andorra)...
 CELEBRACIÓ DE LA PASQUA!!

Els alumnes i docents de l'escola Sant Ermengol hem celebrat la Pasqua amb els diversos grups d'Infantil i Primària i els Grups AMJ de Primària. Amb la música i la representació teatral hem commemorat i agraït el do de la Vida i de l'Amor que Jesús ens ha regalat.

 

Al·leluia, Jesús ha ressuscitat i viu en mig nostre, ara i per sempre!

 

Bona Pasqua!