Des del col·legi de Sabadell...
  LLIBRES SOLIDÀRIS PER SANT JORDI
El passat divendres 13 d’abril, alumnes i professors de l’escola de Sabadell van traslladar a la llibreria "La Llar del Llibre" de la ciutat tots els llibres i contes que les famílies van aportar durant la recollida solidària que es va fer a l'escola durant uns quants dies.
Aquests llibres aniran destinats al Rebost Solidari de Sabadell i s’afegiran, pels volts de Sant Jordi, a les cistelles de menjar que es reparteixen a les famílies de la ciutat que ho necessiten.
Aquesta és una iniciativa on el centre hi participa per segon any consecutiu i en la qual han aconseguit reunir un total de 1350 llibres entre tots els alumnes de l'escola!

Sabadell: recogida libros solidarios Sant Jordi by


Des de La Seu d'Urgell...
 LES COMUNITATS DE SANTA COLOMA I DE LA SEU ES REUNEIXEN
PER CELEBRAR DILLUNS DE PASQUA

Seo de Urgell: celebración Lunes de Pascua by Slidely SlideshowAmb clima de festa i germanor, les dues comunitats del Pirineu, el Dilluns de Pasqua vam celebrar l’Eucaristia de renovació del Vots, en la capella de la Mare Janer presidida per Mn. Manuel Pal, capellà de la comunitat, i Mn. Josep Maria Soler, retirat al Seminari i que havia estat molts anys capellà de la comunitat de Santa Coloma (Andorra).

Un clima ple de pau i serenor, encara que adolorit per la doble pèrdua de les germanes de la nostra Gna. Pilar Balasch absent per aquest motiu.

Ens van acompanyar en aquesta Eucaristia pasqual en la que vam renovar els Vots de Pobresa, Castedat i Obediència, les dues Verges Consagrades: Cristina Ribot i Anahí B., també algunes persones que en aquets dies de Setmana Santa han estat com a residents a casa nostra.

A la homilia, Mn. Manuel Pal, comentant l’Evangeli, va ressaltar la figura important de les dones com a missatgeres de la Resurrecció del Senyor, testimonis i apòstols valents i agosarats.

Vam concloure aquesta festa amb un bon dinar tots plegats, ple de pau i harmonia, on no va mancar ni la “MONA” ni el cava i on les cuineres van posar-hi tot l’esmerç de bon sabor i guarniment. I tot això perquè Crist ha Ressuscitat i ha vençut la mort. Al·leluia!!! I ens convida a tots nosaltres a ser els testimonis i missatgers.

Des del col·legi Sant Ermengol (Andorra)...
 CELEBRACIÓ DE LA PASQUA!!

Els alumnes i docents de l'escola Sant Ermengol hem celebrat la Pasqua amb els diversos grups d'Infantil i Primària i els Grups AMJ de Primària. Amb la música i la representació teatral hem commemorat i agraït el do de la Vida i de l'Amor que Jesús ens ha regalat.

 

Al·leluia, Jesús ha ressuscitat i viu en mig nostre, ara i per sempre!

 

Bona Pasqua!